Späť na ponuku vozidiel

Detail o vozidle

Ford Kuga 2.0 TDCi Duratorq Business AWD

WF0AXXWPMAJS34934
4x4

13 490 € | 11 241 € bez DPH

Základné údaje

176 050 km
5 / 2018
110 kw
Diesel
Manuál
4x4
1997 cm3
Combi
5
5 miest
Modrá tm.

Spotreba

6 L
MESTO
5.2 L
KOMBI
4.7 L
MIMO

Stav vozidla

Možná výmena
Nehavarované
Servisná knižka
Top stav!
Úplná servisná história

Výbava

Bezpečnosť:

Airbag 8X
ABS
ESP(VDC)
ASR(TC,EDS)
Isofix
Indikátor tlaku v pneu

Komfort:

Manuálna klimatizácia
Centrálne uzamykanie
El. predné a zadné okná
El. zrkadlá
Diaľkové ovládanie
Rádio
Multifunkčný volant
Lakťová opierka
Bezkľúčové štartovanie

Ostatné:

Disky z ľahkej zliatiny
Hmlové svetlomety
Imobilizér
Palubný počítač
Parkovací asistent
Ťažné zariadenie
Tempomat
Tónované sklá
Vyhrievané predné sedadlá
Vyhrievané spätné zrkadlá
Dažďový senzor
Svetelný senzor
Stop and Start systém
Parkovacie senzory vzadu
Bluetooth

Ďalšia výbava:

Kožený paket

7x Airbag, ABS + elektronický systém EBD; výstražná funkcia svetiel pri núdzovom brzdení, Bezpecnostné 3-bodové pásy na všetkých sedadlách + signalizácia nezapnutého bezpecnostného pásu pre sedadlo vodica a spolujazdca, DEATC - automatická klimatizácia s nastavovaním teploty v 2 zónach vyústenie klimatizácie a kúrenia v stredovej konzole pre cestujúcich na sedadlách v druhej rade + pelový filter + elektrická parkovacia brzda (EPB), DRL LED svetlá denného svietenia, EPB - Elektrická parkovacia brzda, El. ovládané spätné zrkadlá s vyhrievaním a integrovanou smerovkou, Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá, HLA - asistent rozjazdu do kopca, LED osvetlenie interiéru, Parkovací asistent so snímacmi vzadu, Predná laktová opierka ( posuvná ) s integrovanou odkladacou schránkou + vyústenie klimatizácie a kúrenia v stredovej konzole pre cestujúcich na sedadlách v druhej rade + elektrická parkovacia brzda (EPB), Predné svetlomety do hmly, Projektorové halogénové predné svetlomety, Roletový kryt batožinového priestoru + úchytné oká v batožinovom priestore ( 4x ), Sklopné operadlo zad. sedadiel - delené v pomere 60:40 polohovatelné operadlá zadných sedadiel, TPMS systém monitorovania tlaku v pneumatikách, TSC - stabilizacný systém pri tahaní pr´vesu, TVC - systém stranového presmerovania krútiaceho momentu, Tempomat s nastavitelným obmedzovacom rýchlosti, Uzáver palivovej nádrže EasyFuel zabranujúci natankovaniu nesprávneho paliva, Veko batožinového priestoru s integrovaným tretím brzdovým svetlom, Výškovo i pozdlžne nastavitelný volant,

Poznámka

100% technický stav... ZÁRUKA 12 mesiacov, garancia na technický stav vozidla a na najazdené kilometre!!!,V prípade záujmu vybavíme prevozné značky, vozidlo si môžete prebrať ihneď. v cene nie je zarátané prihlásenie vozidla ... U nás nekupujete mačku vo vreci.. my vám skutočne vieme garantovať kilometre, technický stav a pôvod vozidla. Máme vlastný autoservis a pri kúpe vozidla dostanete prehliadku zdarma, pri prehliadke odstránime všetky prípadné nedostatky na naše náklady. Ďalej získate stálu zľavu na ďalší servis, náhradné diely a doplnky.. V prípade záujmu odkúpime vaše staré vozidlo ako protihodnotu, zvyšnú sumu môžete vyplatiť v hotovosti alebo splácať... Niektoré prvky výbavy nastavuje systém automaticky. Za prípadné chyby sa vopred ospravedlňujeme.

13 490 € | 11 241 € bez DPH

Základné údaje

5 / 2018
176 050 km
110 kw
Diesel
Manuál
4x4
1997 cm3
Combi
5
5 miest
Modrá tm.
Peter Béreš
5/5
Autobazár a autoservis. Vedia čo robia, takže ak si vybrať auto z druhej ruky, tak sa sem oplatí ísť. Ale je to ako všade, nie každému sa dá vyhovieť. No z mojej strany super. Môžem iba odporučiť.
Steve Cord
5/5
S tymto predajcom som velmi spokojny, nie len ze ponuka auta so zarucenymi km a dava zaruku pri kupe ojazdeneho vozidla, ale aj poskytuje nasledne servis so zlavou.
Jozef Slobodník
5/5
Skvelé autá a super prístup k zákazníkovi. AAA sú hlboko pod ich vysokou LATKOU - odporučam IMP
Branislav Herkel
5/5
Profesionálny pristup a za super ceny..odporucam
Zdenek Mecerod
5/5
Dlouho jsem nenarazil na tak solidní jednání se zákazníky , zejména majitel mi podal veškeré informace , které jsem potřeboval. Mám od nich už třetí vůz a jsem naprosto spokojen jak s vozy , tak se vším , co s koupí vozu souvisí včetně pojištění a následného servisu vozidel . Mohu všem jen doporučit !
Matej Zorsky
5/5
Jednoducho špička.. perfektny predajca a este aj servis top. Dokonca mi umyli auto pri odovzdavacke .. skoro som odpadol pecka... jednanie na vysokej urovni ..len tak dalej . Takto sa to robi. V PRED majstro.Jednoducho špička.. perfektny predajca a este aj servis top. Dokonca mi umyli auto pri odovzdavacke .. skoro som odpadol pecka... jednanie na vysokej urovni ..len tak dalej . Takto sa to robi. V PRED majstro...

Vlastníte staršie vozidlo? Vymente ho za novšie

Vaše staré vozidlo vieme od vás odkúpiť ako protihodnotu. Pri financovaní môžete použiť staré vozidlo ako akontáciu. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať:

Top ponuka vozidiel

Tesla
TOP
4x4
5YJSA7E26AF194832

Tesla Model S 75D Dual

7 / 2017
118 610 km
244 kw
Elektromotor
Automat
4x4
28 590 € | 23 825 € bez DPH
Jaguar
TOP
4x4
SADCA2BK7LA641055

Jaguar F-Pace 3.0D V6 S AWD A/T

1 / 2020
97 951 km
221 kw
Diesel
Automat
4x4
36 990 € | 30 825 € bez DPH

Naši finanční partneri

Servis vozidlá

Nákup a servis vozidla „pod jednou strechou”.

12-mesačná záruka

Ku každému vozidlu od nás dostanete predĺženú záruku.

Bezpečný nákup

Garancia technického stavu a pôvodu vozidla.

Exkluzívne členstvo

Výhody členstva v našom servise. Viac info